Тиждень фізичної культури та спорту


З метою пропаганди здорового способу життя, виховання ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, покращення здоров’я, отримання нових знань в області фізичної культури та спорту, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виховання вміння працювати в колективі, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки з 22 по 26 квітня 2019 року в Івангородській філії КЗ «Олександрівське НВО №2» було проведено тиждень фізичної культури та спорту.
Розпочався тиждень у понеділок, 22 квітня, загальношкільною лінійкою, на якій відбулося урочисте відкриття тижня, а також було ознайомлено учнів з планом тижня фізичної культури та спорту. Для учнів початкових класів було проведено веселу зарядку. Також учні 2-4 класів взяли участь у турнірі із шашок «Чемпіон класу». Учні школи підготували випуск шкільної спортивної газети «Вчимося бути здоровими». Крім цього, всі бажаючі мали змогу долучитися до розгадування кросвордів на спортивну тематику. Цього ж дня було проведено змагання між учнями 5-6-х та 8-9-х класів «Скакалочка», а також змагання «Старти надій» для учнів 1-4 класів.
У вівторок, 23 квітня, всі учні школи долучилися до веселої зарядки. Учні 1-4 класів мали змогу взяти участь у конкурсі малюнків «У світі спорту». 5-9 класи взяли участь у конкурсі емблем «Ми – за здоров’я». Для учнів 5-9 класів було проведено турнір із шахів «Чемпіон класу», також було проведено змагання з армреслінгу серед хлопців.
У середу, 24 квітня, учні Івангородської філії знову взяли участь у веселій зарядці. Цього ж дня відбувся фінал із шашок «Ас школи» для учнів 1-9 класів. Учні 5-7 класів позмагалися з міні-футболу.
У четвер, 25 квітня, відбулися змагання серед учнів 1-9 класів «Швидше – вище – сильніше». Цього ж дня було проведено конкурс рефератів на теми з різних видів спорту «За здоровий спосіб життя».
У п’ятницю, 26 квітня, відбулася фотовиставка «Наші спортивні будні». Учні 5 класу взяли участь у «Пошуку скарбів» на уроці-грі. Цього ж дня відбувся виступ агітбригади «Молодь обирає здоров’я». Також було проведено урочисте закриття тижня фізичної культури та спорту, а найактивніші та найспортивніші учні були нагороджені грамотами та призами.

Коментарі