День туризму у таборі "Країна мрій"


Туризм – вагомий чинник виховання особистості, оскільки може задовольнити життєво важливі потреби людини в спілкуванні, враженнях і ближчому контакті з природою. Тож, щоб не оминути увагою такі корисні фактори в становленні майбутньої особистості в таборі з денним перебуванням «Країна мрій» Івангородської філії КЗ «Олександрівське НВО № 2», 11 червня відбувся День туризму.
Дотримуючись усім відомої грецької приказки (що , мабуть, вже давно стала головною заповіддю туриста : «Дорогу здолає лиш той, хто йде» наші вихованці протягом дня не марнували жодної хвилини, долаючи все нові й нові перепони: смуги перешкод, мандрівки по «небезпечним» купинам, екстремальний цирк та неймовірно захопливу річкову переправу. Цікавим випробуванням для малюків стало розбиття справжнісінького туристичного табору та імпровізована ночівля в наметах. А яким же смачним після всього видався обід у формі туристичного привалу!В дружній компанії та за веселим заняттям дітлахи й не зчулися, як день добіг завершення, залишивши по собі безліч вражень та емоцій.
Та найголовніше, що наші малі розумники точно усвідомили той факт,що туризм-це чудовий спосіб пізнати свою Батьківщину з найкращих, найцікавіших сторін у всьому різноманітті її ракурсів та яскравих відтінків.

Коментарі